Παράταση έως τις 21 Φεβρουαρίου για την υποβολή υποψηφιοτήτων στα Greek Hospitality Awards

2up_ok_awards_ethos2

Ύστερα από το μεγάλο ενδιαφέρον, που για 6η συνεχόμενη χρονιά έδειξαν τα ξενοδοχεία και οι τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας για συμμετοχή, ατα Greek Hospitality Awards, δόθηκε παράταση για υποψηφιότητες.  Η online πλατφόρμα που δέχεται τις υποψηφιότητες θα παραμείνει ανοιχτή ως τις 21 Φεβρουαρίου 2020 θα για τα Greek Hospitality Awards 2020.

Η Τελετή Απονομής των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, στο Divani Apollon Palace & Thalasso, με παρουσιαστές τους Δημοσιογράφους κ. Χάρη Ντιγριντάκη και την κα Μαρία Νικόλτσιου.

Για υποβολή συμμετοχών επισκεφθείτε το hospitality.ethosawards.eu.

Τα Greek Hospitality Awards τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), της ΔΕΘ HELEXPO, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Τα Βραβεία διοργανώνονται για 6η συνεχόμενη χρονιά από την ETHOS EVENTS σε συνεργασία με την TourismMedia & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ. H Κριτική Επιτροπή, απαρτίζεται, από τις εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού και τουριστικού κλάδου, καθώς και από πανεπιστημιακούς.

Φέτος, θα απονεμηθούν 96 κατηγορίες βραβείων στις εξής 4 θεματικές ενότητες:

1. BEST GREEK CITY HOTELS

2. BEST GREEK RESORTS

3. BEST GREEK HOTEL FACILITIES

4. SPECIAL AWARDS

Με τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ να είναι τα εξής:

“Top Greek Hotel 2020”

“Top Greek Resort 2020”

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα hospitality.ethosawards.eu καθώς επίσης και τα social κανάλια FacebookLinkedIntwitter και YouTube.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.