Προφίλ

Μαθαίνω- Εμπνέομαι-Καινοτομώ

Το Tourism Press είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό για τη γνώση και την καινοτομία στον τουρισμό.

Περιλαμβάνει άρθρα με συμβουλές, μελέτες, τάσεις, έρευνες, στατιστικά, ενημέρωση για διαδικτυακά μαθήματα, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και πολλά άλλα.

Όραμα  Αποστολή
Όραμα του είναι να αποτελέσει μία δεξαμενή γνώσεων και καλών πρακτικών στον τουρισμό κι ένα εργαλείο δουλειάς για όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο.  Αποστολή του είναι να παρέχει στο κοινό του πρόσβαση σε μία δεξαμενή πληροφοριών και γνώσεων, συμβάλλοντας στη βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού και εμμέσως στη βελτίωση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος.

Πιστεύουμε στη δύναμη του ελληνικού τουρισμού και στο ρόλο που αυτός διαδραματίζει ως πυλώνας ανάπτυξης και στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

Θεωρούμε ότι στο επίκεντρο του ελληνικού τουριστικού προϊόντος βρίσκεται ο άνθρωπος που εργάζεται, επιχειρεί, ερευνά.


Η πορεία του Tourism Press

 •  2009Δημιουργείται το Tourism Press ως tourismpress.blogspot.com. Περιελάμβανε κυρίως νέα του τουριστικού χώρου.
 •  2011Κατοχυρώνεται το domain tourismpress.gr και το Tourism Press γίνεται το online περιοδικό για την τουριστική βιομηχανία. Περιλαμβάνει νέα, μελέτες στατιστικά και χρήσιμα άρθρα για τους επαγγελματίες του χώρου 
 •  2013Δημιουργείται η ενότητα Τουριστικό Εργαστήρι με μελέτες, στατιστικά, ενημέρωση για online μαθήματα, μεταπτυχιακά, σεμινάρια και βιβλία. Το Τουριστικό Εργαστήρι του Tourism Press στοχεύει να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για σπουδαστές, εκπαιδευτικούς όσο και για τους επιχειρηματίες του χώρου που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους. 
 •  2016Προστίθεται η ενότητα Wiki Τουρισμού, η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς και στοχεύει να γίνει η πληρέστερη ανοιχτή εγκυκλοπαίδεια τουρισμού και περιλαμβάνει τουριστικούς όρους, πληροφορίες για δημόσια πρόσωπα του τουρισμού, επιχειρήσεις και φορείς.

Ενδιαφέρει:

Κοινό

Που αναζητούν:

Συμβουλές και ιδέες για να βελτιώσουν τη δουλειά τους.

Νέες Τεχνικές

Νέα Προϊόντα και Υπηρεσίες

Ενημέρωση για εργασιακά, νομικά και φορολογικά θέματα.

Πηγές για την ερευνητική τους εργασία και για μελέτη.

Νέα θέση εργασίας.

Απαντήσεις στις απορίες τους.


Ενότητες

Περιοδικό

Συμβουλές, νέες τάσεις, πρόσωπα, στιγμές από την επικαιρότητα, απόψεις, ειδικές μορφές τουρισμού, και πολλά άλλα περιλαμβάνονται στις στήλες του Περιοδικού

Περιοδικό

Μαθήματα, Στατιστικά, Μελέτες, Έρευνες, Βιβλία, Πτυχιακές και πολλά άλλα για να βρείτε πηγές για την εργασία σας και να βελτιώσετε τις γνώσεις σας.

Περιοδικό

Μία τουριστική εγκυκλοπαίδεια για πρόσωπα και έννοιες. Περιλαμβάνει ευρετήριο τουριστικών όρων και πληροφορίες για πρόσωπα, επιχειρήσεις και φορείς.


Πώς να συμμετέχετε:

 • Στείλτε μας τις απορίες και παρατηρήσεις σας 
 • Στείλτε μας μία περίληψη της πτυχιακής και ερευνητικής εργασίας σας.
 • Σχολιάστε τα άρθρα μας.
 • Στείλτε μας τα νέα της επιχείρησής σας.
 • Ενημερώστε μας αν αναζητάτε προσωπικό.

μέσω email: contact@tourismpress.gr

 • Αν βρήκατε κάποιο άρθρο ενδιαφέρον μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα.
 • Εγγραφείτε στο Newsletter
 • ​Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook

Μοιραστείτε τα νέα