Το Radisson Βlu Park Hotel Athens, επενδύει στη φιλοξενία με ολική ανακαίνιση των δωματίων του

1radisson_blu_park_hotel_athens_suite_copy

Το ύψος της επένδυσης για την ανακαίνιση των δωματίων, υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 2.000.000€ και έρχεται να συμπληρώσει την ολική ανακαίνιση κοινοχρήστων χώρων και αιθουσών συνεδρίων, που έγινε τα προηγούμενα χρόνια με τη σφραγίδα του αρχιτεκτονικού γραφείου ARCHSET, των Γιώργου Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη.

Κατά την τελευταία δεκαετία η διοίκηση του ξενοδοχείου έχει επενδύσει περισσότερα από 7.000.000€, εκσυγχρονίζοντας ριζικά τις υποδομές του ξενοδοχείου με στόχο να προσφέρει στους πελάτες του μια σύγχρονη και αναβαθμισμένη εμπειρία φιλοξενίας. 

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος, Μάρη Δεβερίκου, δηλώνει:

Είμαστε χαρούμενοι που το 2020 το ξενοδοχείο μας, μετά από 44 χρόνια λειτουργίας, μπαίνει στη νέα δεκαετία πανέτοιμο να αντιμετωπίσει τη νέα εποχή της Αθήνας ως top τουριστικού προορισμού!

Η μοναδική του naturechic αισθητική, που συναντά το πράσινο του πάρκου, είναι η δική μας πρόταση φιλοξενίας, που προσφέρει ηρεμία στον επισκέπτη της πόλης μας”

Τα νέα δωμάτια, ακολουθώντας το γενικό concept, χαρακτηρίζονται από contemporary chic ύφος, με επενδύσεις από φυσικά υλικά σε γήινους τόνους, ξύλο δρυός, κρυφούς φωτισμούς, νέα έπιπλα, κρεβάτια, walk-in closet, smart tv, όπως και όλες τις ανέσεις της σύγχρονης τεχνολογίας. Τα μπάνια ανακαινίστηκαν ριζικά με διαχρονικά υλικά, όπως λευκό μάρμαρο και πολυτελή είδη υγιεινής. Κύριος στόχος του σχεδιασμού είναι τα δωμάτια να είναι άνετα και λειτουργικά τόσο για τους leisure όσο και για τους corporate επισκέπτες.

Η αρχιτεκτονική παρέμβαση στους κοινόχρηστους χώρους, την υποδοχή, το OakRoom loungecafé, τοGalloNerorestaurant και τις αίθουσες εκδηλώσεων, σε urbannaturedesign συνδέει νοητά το ξενοδοχείο με τη φύση!

ΤοRadissonBluParkHotel έχει 160 δωμάτια και σουίτες, πολλά με θέα το πάρκο του Πεδίου Άρεως ή την Ακρόπολη. Διαθέτει υπερσύγχρονες αίθουσες εκδηλώσεων & συνεδρίων (συνολικό εμβαδόν 1.000 τ.μ.) και έχει βραβευθεί από συνεδριακούς φορείς ως BestMICEHotel” για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει σε εθνικά και διεθνή εταιρικά συνέδρια.

Το StAstraBlue rooftop στον 9ο όροφο με την πανοραμική πισίνα αποτελεί όαση δροσιάς στο κέντρο της πόλης για τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ η συνολική εμπειρία φιλοξενίας απογειώνεται, στο πολυβραβευμένο, St’ Astra – rooftop restaurant bar  με την εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα, τα signature cocktails και τη μοναδική 360ο θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης.

Τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου συμληρώνουν το πλήρως εξοπλισμένο fitness center και το υπόγειο ιδιωτικό parking 300 θέσεων  .

To Radisson Blu Park είναι μέλος του Radisson Hotel Group, ενός από τους μεγαλύτερους και δυναμικά αναπτυσσόμενους ομίλους φιλοξενίας στον κόσμο με περισσότερα από 1.200 ξενοδοχεία. Τα Radisson Blu, τα upper scale ξενοδοχεία του ομίλου, χαρακτηρίζονται από προσωπικό service και τη φιλοσοφία “Yes I can”.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.