Ειδήσεις

Ψηφίζουμε Αθήνα – τον καλύτερο Ευρωπαϊκό Προορισμό για το 2020

athens-vote-ebd-2020

Έως τις 5 Φεβρουαρίου 2020 ψηφίζουμε για να “ανέβει” η Αθήνα στην πρώτη θέση του “Καλύτερου Ευρωπαϊκού Προορισμού 2020”. Ο διαγωνισμός του οργανισμού European Best Destination «τρέχει» ήδη και η ελληνική πρωτεύουσα διεκδικεί τον τίτλο του «Καλύτερου Ευρωπαϊκού Προορισμού 2020» ανάμεσα στις είκοσι δημοφιλέστερες πόλεις της Ευρώπης.

Μαζί με τον τίτλο, η «πρωταθλήτρια» πόλη θα κερδίσει και κάποια σημαντικά οφέλη: Την προβολή της σε αξιόλογα διεθνή Μέσα καθώς και την ενίσχυση της τουριστικής της εικόνας στην Ευρώπη.

Για να ψηφίσετε την Αθήνα μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτό το λινκ: https://cutt.ly/Arct9WP

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός για τρεις εβδομάδες, από τις 15 Ιανουαρίου έως και τις 5 Φεβρουαρίου, και η ελληνική πρωτεύουσα θα διεκδικεί μέσω της ψήφου σας την πρώτη θέση ανάμεσα σε άλλες κορυφαίες ευρωπαϊκές πόλεις, μεταξύ των οποίων η Μαδρίτη, το Βερολίνο, το Παρίσι και η Ρώμη.

Είναι η 11η συνεχή χρονιά που ο οργανισμός European Best Destinations διοργανώνει τον διαγωνισμό σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ταξιδιωτικά γραφεία, προωθώντας τον πολιτισμό και τον τουρισμό στην Ευρώπη.

Μοιραστείτε τα νέα

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.