Εκδήλωση για την προβολή της Σιγκαπούρης ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού Της Ν.Α. Ασίας

2up_oksingapore_copy

Στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία, με παρουσία πλειάδας εκπροσώπων των τουριστικών πρακτορείων της Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, το Fly Cruise Seminar. Η εκδήλωση ήταν ενημερωτική με κεντρικό θέμα τη Σιγκαπούρη ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού και σημείου αναφοράς για την αγορά κρουαζιέρας στην περιοχή της Ν.Α. Ασίας.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Asian Aviation – επίσημος εκπρόσωπος της Singapore Airlines και της θυγατρικής της Scoot στην Ελλάδα, η Singapore Airlines, η Scoot, η Royal Caribbean, το Navigator Travel- αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Royal Caribbean Cruises σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο, ο Οργανισμός Τουρισμού της Σιγκαπούρης και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

Εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών ταξίδεψαν στην Αθήνα από την Ευρώπη και Σιγκαπούρη για να μιλήσουν για το πώς τα επόμενα χρόνια η Σιγκαπούρη αναμένεται να αναδειχθεί σε “Μαϊάμι της Ασίας” χάρη στο μοναδικό φυσικό πλούτο και πολιτισμό της χώρας, αλλά και στις επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια σε σημαντικές υποδομές όπως η υπερσύγχρονη μαρίνα για κρουαζιερόπλοια “Marina Bay Cruise Centre Singapore”, το Changi Airport – που κατέχει τον τίτλο του καλύτερου αεροδρομίου στον κόσμο για έβδομη χρονιά με βάση τις κατατάξεις του Skytrax, καθώς και το μοναδικό Jewel – το θόλο στο Terminal 4 του Changi Airport με το μεγαλύτερο εσωτερικό καταράκτη στον κόσμο, εσωτερικό δάσος, πολυκαταστήματα κα. Η ταξιδιωτική εμπειρία δεν εξαντλείται όμως με τη παραμονή στη Σιγκαπούρη. Οι ταξιδιώτες μπορούν να συνεχίσουν πραγματοποιώντας κρουαζιέρες στη Νοτιανατολική Ασία με τα κρουαζιέροπλοια της Royal Caribbean Cruises απολαμβάνοντας δεκάδες επιλογές διασκέδασης και επισκέπτοντας κάθε μέρα νέους προορισμούς. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι τουριστικοί πράκτορες ενημερώθηκαν για τα χαρακτηριστικά των πολυβραβευμένων κρουαζιερόπλοιων της Royal Caribbean, για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες ψυχαγωγίας και διασκέδασης εν πλώ καθώς και για δρομολόγια στη Νοτιανατολική Ασία με λιμάνι αφετηρίας τη Σιγκαπούρη.

Στο τέλος της εκδήλωσης κληρώθηκαν για τους συμμετέχοντες δυο αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Σιγκαπούρη-Αθήνα με μια κρουαζιέρα της Royal Caribbean με το Quantum of the Seas για δύο άτομα Σιγκαπούρη- Πενάγκ – Πουκέτ και δωρεάν ξενάγηση στη Σιγκαπούρη.

Σχετικά με τη Royal Caribbean International

Η Royal Caribbean International καινοτομεί για περισσότερα από 50 χρόνια. Κάθε νέα κατηγορία κρουαζιερόπλοιων είναι ένα αρχιτεκτονικό θαύμα που ενσωματώνει τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας και προσφέρει τις πιο up to date guest experiences για τον περιπετειώδη ταξιδιώτη. Η εταιρεία έχει δρομολόγια σε περισσότερους από 270 προορισμούς σε 72 χώρες σε έξι ηπείρους, περιλαμβάνοντας το ιδιωτικό νησί της Royal Caribbean στις Μπαχάμες το CocoCay, το πρώτο ιδιωτικό νησί στο Perfect Day Island Collection. Η Royal Caribbean έχει επίσης ψηφιστεί ως καλύτερη εταιρεία κρουαζιέρας “Best Cruise Line Overall” για 16 συνεχόμενα χρόνια στο TravelWeekly Readers’ Choice Awards.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services  αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας και ταυτόχρονα κορυφαίο tour operator εισερχόμενου τουρισμού με υψηλή τεχνογνωσία στην απόλυτη εξυπηρέτηση του σύγχρονου ταξιδιώτη.

Από την ίδρυσή του το 1962, από τον Αναστάσιο Στυλιανόπουλο, έως σήμερα, το Navigator εμπιστεύονται όλοι σχεδόν οι πρωταγωνιστές της παγκόσμιας βιομηχανίας της κρουαζιέρας. Έτσι σήμερα, με επικεφαλής τον Ανδρέα Στυλιανόπουλο, ο Navigator είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος marketing και πωλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο καιΒουλγαρίατων εταιριώνRoyalCaribbeanInternationalCelebrityCruises και AzamaraClubCruises και στρατηγικός συνεργάτης των Oceania Cruises, Silversea Cruises, Paul Gauguin Cruises, Lueftner Cruises, A-Rosa Cruises, Compagnie Du Ponant, Cruceros Australis,Oceanwide Expeditions,Sea Cloud Cruises, SeaDream Yacht Club,Variety Cruises, Viking Cruises, Volga Dream Cruises.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.