Εξελέγη το νέο ΔΣ του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Αθηνών

dimitris-kakaris-syllogos-dieythinton-xenodoxeion

Μετά τις εκλογές της 27ης Μαρτίου 2019 που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Electra Palace στην Αθήνα, το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Αθηνών συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Ως πρόεδρος εξελέγη ο Κος Δημήτρης Κάκαρης των AkS Hotels.

Ως Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Κος Σταύρος Σταυρόπουλος των Wyndham Grand Athens Hotel & Wyndham Residence.

Ως Γενική Γραμματεύς εξελέγη η Κυρία Μαίρη Καρασούλη, Pallas Athena Boutique Hotel – Grecotel.

Στην θέση του Ταμεία ο Κος Αλέξανδρος Παπανικολάου, Kinetta Beach Resort & Spa.

Ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου εξελέγησαν, με αλφαβητική σειρά, o Κύριος Γιάννης Αδαμαντόπουλος, Athens Gate Hotel, o Κύριος Ευάγγελος Ασπρούλης , Coral Hotel και ο Κύριος Αναστάσιος Σμυρναίος, Radisson Blu Athens Park.

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο πρόεδρος του συλλόγου Κος Κάκαρης δήλωσε ότι:

«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου τα μέλη του ΣΔΞΑ να αναλάβω την προεδρία του. Το νέο Δ.Σ αισθάνεται την υποχρέωση να δηλώσει ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι του σύμφωνα με τις επιταγές του καταστατικού του. Στα επόμενα δύο χρόνια της θητείας μας θα επιχειρήσουμε να διευρύνουμε περεταίρω την απήχηση μας στην τουριστική κοινότητα και να δημιουργήσουμε ένα δραστήριο δίκτυο για την καλλιέργεια σχέσεων μεταξύ επαγγελματιών του τουριστικού τομέα».

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.