Κινέζοι τουρίστες: Πάνω από το 90% προτιμά τις πληρωμές μέσω κινητού

visa-pixabay_640

Έρευνα της Nielsen για λογαριασμό της Alipay αποκαλύπτει την προτίμηση των Κινέζων τουριστών στις πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου όταν βρίσκονται στο εξωτερικό. 

Η έρευνα με τίτλο ” Τουριστικές και Καταναλωτικές Τάσεις των Κινέζων: Έρευνα του 2017″ (“Outbound Chinese Tourism and Consumption Trend: 2017 Survey“), διαπιστώνει ότι οι Κινέζοι τουρίστες χρησιμοποιούν τις πληρωμές μέσω κινητού σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τους υπόλοιπες εθνικότητες τουριστών.

Το ποσοστό φθάνει στο 65% τη στιγμή που οι υπόλοιπες εθνικότητες τουριστών χρησιμοποιούν τις πληρωμές μέσω κινητού στα ταξίδια τους σε ποσοστό μόλις 11%.

Μάλιστα πάνω το 90% των Κινέζων τουριστών δήλωσαν ότι θα χρησιμοποιούσαν το κινητό τους τηλέφωνο για πληρωμές αν τους παρεχόταν η επιλογή.  

Η ταξιδιωτική δαπάνη των Κινέζων τουριστών αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια με το μεγαλύτερο ποσοστό να διοχετεύεται σε αγορές (25%), διαμονή (19%) και φαγητό (16%). 

Το 2017, οι Κινέζοι τουρίστες δαπάνησαν για αγορές 762 δολάρια ΗΠΑ κατά μέσο όρο, κατ’ άτομο. Το πιο δημοφιλές μέρος για τις αγορές τους είναι τα καταστήματα Duty-Free (62%), κατόπιν τα πολυκαταστήματα και τα supermarkets σε ποσοστό 47%.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.