Νέος Γενικός Διευθυντής στο Four Seasons Astir Palace Athens

philippe_roux_-dessarps-new-director

Ο Philippe Roux-Dessarps είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, που άνοιξε τον περασμένο Μάρτιο, έχοντας στις αποσκευές του περισσότερα από 25 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στον κλάδο της φιλοξενίας.

Γεννημένος στη Γαλλία, ο Philippe εντάσσεται στην ομάδα της Four Seasons, έπειτα από πολυετή πορεία στην Park Hyatt, ως Γενικός Διευθυντς ξενοδοχείων σε Chicago και Tokyo, Αντιπρόεδρος των Global brands στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και πληθώρα ηγετικών θέσεων σε πολυτελή ξενοδοχεία παγκοσμίως.

“Είναι τιμή για εμένα να γίνω μέλος της ενθουσιώδους ομάδας του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens. Μετά από μόλις επτά μήνες λειτουργίας, το ξενοδοχείο έχει γίνει ένας μοναδικός προορισμός, ορόσημο για την Ευρώπη. Αυτό είναι αποτέλεσμα όχι μόνο της εκπληκτικής τοποθεσίας και του θεαματικού σκηνικού που προσφέρει, αλλά πρωτίστως της ταλαντούχας ομάδας του”, αναφέρει.

Ο Philippe κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών από το Global Business School, INSEAD και είναι απόφοιτος του Ecole Hôtelière de Lausanne στην Ελβετία. Του αρέσει να αγκαλιάζει τις προκλήσεις στην προσωπική του ζωή, για αυτό και στον ελεύθερο του χρόνο απολαμβάνει κοντινές πτήσεις με αεροπλάνο ως ερασιτέχνης πιλότος.

Ως νέος Γενικός Διευθυντής του Four Seasons Astir Palace, ο Philippe ανυπομονεί να αποκαλεί σύντομα την Αθήνα σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του και τις δύο κόρες του.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.