Σημαντική διάκριση για την Caldera Yachting στα International Travel & Tourism Awards 2018 της WTM

skagias-caldera-yachting

Με το ασημένιο βραβείο (Silver Award), τιμήθηκε η εταιρεία Caldera Yachting από τη Σαντορίνη στην κατηγορία Best in Luxury στα φετινά  International Travel & Tourism Awards που διοργανώνει η World Travel Market (WTM).

Το βραβείο παρέλαβε ο συνδιοκτήτης και διεύθυνων σύμβουλος της Caldera Yachting, κ. Γιάννης Ματθαίος, στη χθεσινοβραδινή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Τον  κ. Ματθαίο και την κα Νατάσσα Κουκουράκη, διευθύντρια μάρκετινγκ της εταιρείας, συνεχάρη, μεταξύ άλλων, ο ambassador του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου Εμπορίου της Νέας Υόρκης για τα νησιά του Αιγαίου, κ. Κώστας Σκαγιάς, ο οποίος βρίσκεται στη WTM για τη δυναμική προώθηση των νησιών της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Πάρου.

Η κατηγορία των βραβείων “Best in Luxury” αναγνωρίζει επιχειρήσεις ή προορισμούς που παρέχουν πολυτελείς υπηρεσίες κι έχουν συμβάλλει σημαντικά στον κλάδο. Οι επιχειρήσεις, που ξεχωρίζουν, βραβεύονται γιατί έχουν καταφέρει να κατανοήσουν πλήρως τον πελάτη τους με αποτέλεσμα να του προσφέρουν ασυναγώνιστες εμπειρίες. Έχουν διαφοροποιήσει το προϊόν τους και διαμορφώνουν νέες τάσεις.

“Η συγκεκριμένη διάκριση είναι ιδιαίτερα τιμητική  τόσο για τη χώρα μας και τη Σαντορίνη ειδικότερα όσο και για την εταιρεία. Για μας είναι μία τεράστια αναγνώριση.” δήλωσε η διευθύντρια μάρκετινγκ της Caldera Yachting, κα Νατάσσα Κουκουράκη, εξηγώντας ότι η κριτική επιτροπή εξέτασε εξονυχιστικά όλα τα στοιχεία μέχρι να τους αναδείξει στη δεύτερη θέση του βάθρου των νικητών. 

Το Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Best in Luxury, παρέλαβε ο συνδιοκτήτης και διεύθυνων σύμβουλος της Caldera Yachting,  κ. Γιάννης Ματθαίος 

Συνέπεια και επαγγελματισμός

Τον ξεκάθαρο στόχος της εταιρείας και την, αδιαπραγμάτευτα, ποιοτική υπηρεσία που παρέχει στους πελάτες της, επισήμανε η κα Κουκουράκη, ως τα στοιχεία που διέκριναν τα μέλη της κριτικής επιτροπής και τους οδήγησαν στη βράβευση:

“Όλο το πακέτο που προσφέρουμε στον πελάτη και το απολαμβάνει, είναι και αυτό που του υποσχόμαστε: value for money, έμπειρους ανθρώπους, διακριτικότητα, πλήρη εξυπηρέτηση και πριν και πάνω στο σκάφος. Το πακέτο των υπηρεσιών μας έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που ο πελάτης βιώνει, αυτό που λέει και το σλόγκαν της εταιρείας, εμπειρίες μιας ζωής – experience of a lifetime. Αυτό που βλέπουμε και από τις κριτικές των πελατών μας στο Trip Advisor και αλλού είναι ότι αναγνωρίζονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του πακέτου των υπηρεσιών της, τα οποία ακολουθούνται με συνέπεια και επαγγελματισμό.”

Η επόμενη ημέρα της βράβευσης

Όλες οι διακρίσεις που έχει λάβει, μέχρι σήμερα, η εταιρεία επιβεβαιώνουν την καλή δουλειά που έχει γίνει και οι συντελεστές της δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν να δημιουργούν μία στιβαρή εικόνα μέσα στην αγορά.

“Το βραβείο μας κάνει πιο δυνατούς για το επόμενο βήμα σε επίπεδο επενδύσεων, εξυπηρέτησης πελατών, παροχής υπηρεσιών, εδραίωσης στην αγορά, να μεγαλώσουμε με σταθερά βήματα. Δέσμευσή μας να παρέχουμε αυτό που ξέρουμε καλά: experience of a lifetime”, καταλήγει η κα Νατάσσα Κουκουράκη.

Η Caldera Yachting παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης πολυτελών σκαφών αναψυχής και θαλάσσιων περιηγήσεων, με έδρα τη Σαντορίνη. Η πρόσφατη βράβευση έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά διακρίσεων από διεθνείς και εγχώριους φορείς για την εξυπηρέτηση πελατών,  τη στρατηγική και την καινοτομία της εταιρείας.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.