13ο Συνέδριο ΣΕΤΕ: Επίσημος Ομιλητής ο Αντώνης Σαμαράς

Ο Πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, θα είναι ο επίσημος ομιλητής του δείπνου της δεύτερης ημέρας του 13ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» με θέμα «Τα Στρατηγικά Πλεονεκτήματα της Ελλάδος: Επενδύσεις & Ανάπτυξη».

Στις εργασίες των 2 ημερών του Συνεδρίου θα συμμετέχουν σημαντικά στελέχη της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, όπως ο κ. Peter Long (CEO, TUI Travel PLC), ο κ. Andree Manning (Head of Global PR, Booking.com), ο κ. Juan José Riveiro (Principal, The Boston Consulting Group) και ο κ. John Tercek (V.P. Commercial and New Business Development, Royal Caribbean Cruises Ltd).

Η Υπουργός Τουρισμού, κα. Όλγα Κεφαλογιάννη, θα είναι η κεντρική ομιλήτρια του γεύματος της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου, ενώ τις θεματικές ενότητες θα πλαισιώσουν καταξιωμένα στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικής, πολιτικής και ακαδημαϊκής σκηνής, όπως, ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης (Περιφερειάρχης Κρήτης), ο κ.Θεόδωρος Γαλιατσάτος (Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων) και ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος(Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου), ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης (Αντιπρόεδρος, Aegean Airlines), ο κ.Γιάννης Παράσχης (CEO, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών), ο κ. Μιχάλης Σακέλλης (Πρόεδρος, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας), ο κ. Στέφανος Ησαΐας (Διευθύνων Σύμβουλος, Enterprise Greece), ο κ. Μίλτος Καμπουρίδης (Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, Dolphin Capital Investors), ο κ. Χρήστος Μεγάλου(Διευθύνων Σύμβουλος, Eurobank), ο κ.Πασχάλης Μπουχώρης (Διευθύνων Σύμβουλος, ΤΑΙΠΕΔ), ο κ. Αναστάσιος Χωμενίδης (Διευθύνων Σύμβουλος, Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.), ο κ. Δημήτριος Μπούχαλης(Professor, Director, eTourism Lab / Deputy Director, International Centre for Tourism and Hospitality Research, Bournemouth University,UK), ο κ. Ανδρέας Birner (Managing Director,Inova Hospitality Management), ο κ. Μιχάλης Μαυρόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος, TUI Hellas), ο κ. Πάνος Παλαιολόγος (Πρόεδρος,Hotel Brain), ο κ. Μιχάλης Κυριακίδης (Project Manager Voucher, ΣΕΤΕ), ο κ. Άρης Ίκκος(Επιστημονικός Διευθυντής, ΙΝΣΕΤΕ), η κ. Μαρία Φουντά (Διευθύντρια Marketing, Google Greece) και η κα. Μαριάννα Σιγάλα (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Αιγαίου).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, την ατζέντα όπως έχει διαμορφωθεί έως αυτή τη στιγμή, καθώς και την αίτηση συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε στοwww.seteconferences.gr

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.