Δήλωση συμμετοχής στο Capsule T έως 27 Ιουνίου 2024

Η αφίσσα του 7ου κύκλου του επιταχυντή Capsule T

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το 7ο Πρόγραμμα Επιτάχυνσης που διεξάγει ο Capsule T Travel & Hospitality Accelerator, ο Επιταχυντής του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 27 Ιουνίου 2024.

Ο νέος Κύκλος Επιτάχυνσης, Capsule T, εστιάζει αποκλειστικά στην εξέλιξη και ανέλιξη καινοτόμων τεχνολογικών startups, που οραματίζονται και φιλοδοξούν την αλλαγή στη βιομηχανία του τουρισμού στην Ελλάδα. Διαρκεί 5 μήνες (Σεπτέμβριος 2024 – Φεβρουάριος 2025), ενώ προσφέρεται δωρεάν και χωρίς καμία άλλη οικονομική απαίτηση από τις συμμετέχουσες startups.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε ομάδες που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, προσφέρουν τεχνολογικές λύσεις με εφαρμογές στους τομείς της ξενοδοχίας και του τουρισμού και που προωθούν τους βασικούς άξονες ανάκαμψης του παγκόσμιου τουρισμού, όπως οι λύσεις βιωσιμότητας, εξοικονόμησης ενέργειας και τροφίμων, η διαχείριση φυσικών πόρων κτλ.

Στόχος του 7ου Κύκλου Επιτάχυνσης είναι οι νεοφυείς επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο και δραστηριότητες που θα τους επιτρέψουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να εξελίξουν τα businessplans τους για την υλοποίηση των στόχων τους. Ακόμα, μέσω ενημερωτικών workshops, συναντήσεων συμβουλευτικής καθοδήγησης και δραστηριοτήτων δικτύωσης, θα τους δοθεί η δυνατότητα να αλληλοεπιδράσουν και να αναπτύξουν σχέσεις με επαγγελματίες του κλάδου, ενισχύοντας έτσι τις προοπτικές επιτυχίας τους στον κλάδο.

Αφού οι υποψήφιοι έχουν διαβάσει αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα στο site , μπορούν να κάνουν την αίτησή τους εδώ.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.