Εκπαίδευση

Δωρεάν ξενοδοχειακά Webinars 5-30/10

Η Hotelier Academy διοργανώνει για δεύτερη φορά τα Δωρεάν Ξενοδοχειακά Webinars με νέους ομιλητές και 19 πρωτότυπες θεματολογίες εστιασμένες στο Ξενοδοχειακό Management, τις σύγχρονες F&B διαδικασίες και με μια σειρά από Live Courses σχετικά με τις Πωλήσεις και το Digital Marketing των Ξενοδοχείων.

Για έναν ολόκληρο μήνα, από τις 05 έως τις 30 Οκτωβρίου, τα webinars της Hotelier Academy επιστρέφουν για το κοινό το οποίο μπορεί τα να παρακολουθήσει Εντελώς Δωρεάν με απλή εγγραφή στην πλατφόρμα live.hoteliertraining.com. Μετά την ολοκλήρωση κάθε webinar χορηγείται σχετικό Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Το μεγαλύτερο Event Τεχνογνωσίας εμπλουτίζεται φέτος ακόμη περισσότερο με νέα είδη Ζωντανών Παρουσιάσεων όπως είναι τα Case Studies, τα Live Q&As αλλά και οι Ατομικές Εκπαιδεύσεις σε συνεργασία με επιλεγμένες εταιρείες.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, η Hotelier Academy διαθέτει ειδικό Customer Service Chat, στην Online Εκπαιδευτική Πλατφόρμα live.hoteliertraining.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Δωρεάν Webinars του Hotelier Academy Live Event, επικοινωνήστε με την Αναστασία στο anastasia@hotelieracademy.org ή στο +30 2103245142.

Μοιραστείτε τα νέα

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.