Δυναμική παρουσία του ΙΕΚ Αναβύσσου στην FoodExpo

To ΙΕΚ Αναβύσσου του Υπουργείου Τουρισμού έδωσε το “παρών” στην FOOD EXPO 2022, όπου φιλοξενήθηκε στο περίπτερο του Δήμου Σαρωνικού.

Οι καταρτιζόμενοι από όλες τις ειδικότητες μαζί με τους εκπαιδευτικούς είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους τοπικούς παραγωγούς, να συνομιλήσουν με ξένους αντιπροσώπους και να επισκεφθούν την έκθεση και την oenotelia.

Συγκεκριμένα οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας “Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας για τον τομέα του Τουρισμού” έδιναν πληροφορίες για τις τουριστικές δραστηριότητες του Δήμου Σαρωνικού.

Οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας “Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας” παρουσίαζαν κρασιά των τοπικών παραγωγών και της τοπικής Μπύρας ΦΛΑΡΟΣ.

Οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας “Ζαχαροπλαστική Τέχνη”, ετοίμασαν γλυκά και αλμυρά μπισκοτάκια απο τοπικό μέλι και κρασί.

Οι καταρτιζόμενοι της “Μαγειρικής Τέχνης” με τις μαγειρικές τους ικανότητες παρασκεύασαν και παρουσιάσαν δυο εξαιρετικά πιάτα χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα και «πειραγμένες»τοπικές συνταγές στο Mediterranean gastronomy .

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.