Σε ρόλο διοργανωτή ταξιδιών οι καταρτιζόμενοι του ΙΕΚ Αναβύσσου

Μονοήμερη εκδρομή στην Αθήνα σχεδίασαν και υλοποίησαν οι καταρτιζόμενοι του Β’ έτους της ειδικότητας “Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας για τον τομέα του Τουρισμού”, του ΙΕΚ Αναβύσσου του Υπουργείου Τουρισμού, παρουσιάζοντας στους συναδέλφους τους την όμορφη, καταπράσινη και ιστορική πλευρά της Αθήνας.

Η εκδρομή διοργανώθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος “Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα” όπου οι καταρτιζόμενοι εφαρμόζουν τα όσα μαθαίνουν σε θεωρητικό επίπεδο στην πράξη, μέσα από πρακτικές ασκήσεις, παιχνίδια ρόλων και ανάθεση εργασιών.

Στόχος της εργασίας ήταν να σχεδιάσουν μία μονοήμερη περιήγηση στην Αθήνα για σπουδαστές και να την υλοποιήσουν ώστε να δουν και στην πράξη αν το πρόγραμμα που προτείνουν είναι εφαρμόσιμο. Με την επίβλεψη των εκπαιδευτικών τους και της υποδιευθύντριας του ΙΕΚ Αναβύσσου του Υπουργείου Τουρισμού, κας Μαργαρίτας Πολλάκη, οι καταρτιζόμενοι κατάφεραν όχι μόνο να οργανώσουν άρτια το πρόγραμμα της εκδρομής αλλά και να κερδίσουν το “στοίχημα” της ικανοποίησης του πελάτη.

Την εκδρομή διοργάνωσαν οι καταρτιζόμενοι του Β’ έτους της ειδικότητας: Αθανάσιος Μπερτόλης (αρχηγός εκδρομής), Δήμητρα Μπερτόλη (συνοδός), Δημοσθένης Παπαδόπουλος (συνοδός), Αλέξανδρος Δούλης, Ρωξάνη Σταματίου, Αμαρυλλίς Τσεσμετζή, Κωνσταντίνα Γκολφινοπούλου, Αγγελική Βελοπούλου, Αναστάσιος Ξιαρχός και Γιώργος Τζέγκας.

Στην περιήγηση συμμετείχαν οι καταρτιζόμενοι του Α’ έτους της ειδικότητας: Ανδριάνα Ανδρέου, Νικολέτα Λάμπρου, Αναστασία Φεύγα, Μαριλένα Παπαδάκη, Νικόλαος Φαμπιάτος, Κων/νος Δαρσινός, Ζώης Κοντολέων, Γιώργος Ιακουμίδης, Λεντιόν Ματάι, Βασίλης Σταυρόπουλος, Πάτρικ Τσουκάνοβ, Δημήτρης Σαντοριναίος.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα περιελάμβανε συγκέντρωση στο Σύνταγμα και από εκεί στον Εθνικό Κήπο, το Ζάππειο και το Καλλιμάρμαρο έως τα ιστορικά σοκάκια της Πλάκας, την Αρχαία και τη Ρωμαϊκή Αγορά.

Ακολουθήστε το σύνδεσμο για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα όπως το αποτύπωσε στις σελίδες του το free press ταξιδιωτικό περιοδικό grtraveller : https://grtraveller.gr/periigisi-stin-athina-me-to-iek-anavyssou/

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.