Ημερίδα ΕΠΟΤ στη Ρόδο για τα Ψηφιακά Εργαλεία Μάρκετινγκ

Ημερίδα ΕΠΟΤ στη Ρόδο για τα Ψηφιακά Εργαλεία Μάρκετινγκ

Ημερίδα με θέμα «Brand Value |Ψηφιακά Εργαλεία Μάρκετινγκ» για ξενοδοχεία, τουριστικές επιχειρήσεις και σπουδαστές, διοργανώνει η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΕΠΟΤ Tourism Think Tank με συν-διοργανωτή το ΙΕΚ Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου του Υπουργείου Τουρισμού. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της σχολής ΘΕΡΜΑΙ, το Σάββατο 13 Απριλίου 2024. Η Ημερίδα είναι ανοικτή για το κοινό στο πλαίσιο της προσφοράς εκπαιδευτικής εμπειρίας από την ΕΠΟΤ.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει διάρκεια τέσσερις ώρες, από τις 10.00 έως τις 14.00 με προσέλευση κοινού από τις 09.30. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με ηλεκτρονικές εγγραφές στον δεσμό (λινκ): https://forms.gle/TK7kC1LKjVogyZ4M8.

Υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης μέσω Zoom Meeting στον παρακάτω δεσμό (link): https://us06web.zoom.us/j/83489298942?pwd=b6K4OaTuplnqETY0d4clPpftDCTFEv.1

Εισηγητές της ημερίδας είναι μέλη της ΕΠΟΤ με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο:

Η Ξένη Αναστασία Τοανόγλου, Marketing Manager Sheraton Rhodes Resort, θα αναπτύξει τα θέματα:

  • Μορφές επικοινωνίας εντυπώσεων επισκεπτών (reviews)
  • Διαχείριση και τρόποι αξιοποίηση τους
  • Ορισμός και αναγνώριση UGC
  • Αξιοποίηση πελατειακού περιεχομένου στα social media

και ο Γιώργος Σκιαδόπουλος eCommerce Category Manager Skroutz, θα αναπτύξει τα θέματα:

  • Δημιουργώντας την ιδανική ιστοσελίδα
  • Branding & Positioning 
  • Newsletters
  • Best Practises & παραδείγματα στον κλάδο

Απευθύνεται σε στελέχη και ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, τουριστικών επιχειρήσεων, σε νέους επαγγελματίες που αναπτύσσουν την επιχείρησή τους με τα εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ και σε σπουδαστές τουριστικών σχολών.

Η ΕΠΟΤ Tourism Think Tank είναι ένας ανεξάρτητος, εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός, κοινωφελής οργανισμός που απαρτίζεται από επαγγελματίες, εμπειρογνώμονες και ακαδημαϊκούς και έχει ως αποστολή την διάχυση ιδεών και επιστημονικά τεκμηριωμένων θέσεων, προτάσεις και λύσεις σε θέματα που αφορούν τον κλάδο του τουρισμού και τη επικοινωνία και παρουσίαση τους σε περιφερειακό, εθνικό, διεθνές επίπεδο. Η «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – TOURISM THINK TANK» (ΕΠΟΤ), προσεγγίζει τον τουρισμό ολιστικά με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη των κοινωνιών και επιχειρήσεων σε αρμονία με το περιβάλλον.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.