Βραβεύτηκε το GRtraveller στα Tourism Awards 2024 στην κατηγορία Travel Magazine

Βραβεύτηκε το περιοδικό GRtraveller στα Tourism Awards 2024

Τέταρτη διάκριση, στα πέντε χρόνια παρουσίας του, για το περιοδικό που ταξιδεύει με τις πέντε αισθήσεις σε όλη την Ελλάδα

Το GRtraveller, το πολυβραβευμένο ταξιδιωτικό περιοδικό, που από το 2019 ταξιδεύει τους αναγνώστες του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με τις πέντε αισθήσεις, απέσπασε την τέταρτη συνολικά διάκριση, αυτή τη φορά στα φετινά Tourism Awards που διοργάνωσε η Boussias.

Συγκεκριμένα, το GRtravellerδιακρίθηκε με το χάλκινο (bronze) βραβείο στην κατηγορία Travel Magazine, μέσα από ένα πλήθος συμμετοχών από ταξιδιωτικά έντυπα, ιστοσελίδες και ταξιδιωτικές εκπομπές.

Το βραβείο παρέλαβε η Co-founder και Brand Experience Lead του περιοδικού, κα Λίλιαν Ψύλλα στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Το βραβείο αυτό αποτελεί άλλη μία επιβράβευση της ποιότητας και της καινοτομίας του σχεδιασμού και του περιεχομένου του περιοδικού. Από το πρώτο τεύχος έως και σήμερα, κάθε χρόνος κυκλοφορίας του grtraveller αποτελεί κι ένα ορόσημο, εισάγοντας κάθε φορά καινοτομίες που συνδυάζουν τις σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές με την αξεπέραστη γοητεία του χαρτιού. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του ακολουθεί τη φιλοσοφία της πλοκής (storyline), δίνοντας την αίσθηση μίας ιστορίας που ξετυλίγεται στα μάτια του αναγνώστη. Μια ιστορία που μπορεί να διαβάσει και να ακούσει μέσα από spotify λίστες μουσικής και podcasts.

Από τα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας του, το GRtravellerαπέσπασε τρία βραβεία (Gold – Best Overall Editorial Presence, Silver – Μινιμαλιστικος Σχεδιασμός και Storyline, Design, Production, και Bronze – Best Editorial/Column: Προορισμοί 5 Αισθήσεων) στον διαγωνισμό Regional Media Awards, των βραβείων για τα πιο καινοτόμα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα που διοργάνωσε η BOUSSIAS το 2021.

Τo GRtraveller, δεν είναι ένα ακόμη περιοδικό που μιλά απλά για ταξίδια. Είναι το ίδιο ένα αισθητηριακό ταξίδι στους ελληνικούς προορισμούς, που ενώνει τον μύθο, την ιστορία και την παράδοση με το σύγχρονο προφίλ τους. Είναι η μουσική και οι ήχοι που “ξεπηδούν” από το χαρτί, είναι το διαφορετικό βλέμμα, η υφή και το χρώμα που δίνει στην Ελλάδα, ώστε να αναδειχθούν οι χιλιάδες μοναδικές εμπειρίες που κρύβει σε κάθε γωνιά της.

Πάνω από όλα είναι η αλληλεπίδραση με το κοινό του, η αγάπη με την οποία έχει περιβάλλει το περιοδικό, που τροφοδοτεί με “καύσιμο” τις μηχανές του για να συνεχίσει το ταξίδι, με ενθουσιασμό και διάθεση για νέες εμπειρίες.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.