ΙΝΣΕΤΕ: 22 Executive Seminars μέσω διαδικτύου

Διαδικτυακά θα υλοποιηθούν φέτος, οι εκπαιδευτικές δράσεις (Executive Seminars) του ΙΝΣΕΤΕ, προσαρμοσμένες στις νέες ιδιαίτερες συνθήκες.

Μέσα από τα Executive Seminars ενισχύονται, μεταξύ άλλων η συναισθηματική νοημοσύνη, η στρατηγική σκέψη, η συνεργασία και επικοινωνία, που συγκαταλέγονται στις καίριες δεξιότητες για ανθεκτικούς και δυναμικούς επαγγελματίες. Ενδεικτικά, στις κατηγορίες των Executive Seminars περιλαμβάνονται η διοίκηση και ηγεσία, οι πωλήσεις και το marketing και η εμπειρία του πελάτη.

Το ΙΝΣΕΤΕ, πέρα από τον σύγχρονο σχεδιασμό και την υλοποίηση των εκπαιδευτικών σεμιναρίων, καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους παρακολούθησης (50%-70%), προσφέροντας με αυτό τον τρόπο στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση, όπου κι αν βρίσκονται, με περιορισμένη δαπάνη. Ειδικά φέτος, τα κόστη συμμετοχής έχουν διαμορφωθεί σε συμβολικά επίπεδα, σε μια περαιτέρω προσπάθεια του Ινστιτούτου να στηρίξει την ανάπτυξη των επαγγελματιών.

Τα πρώτα 22 Executive Seminars, είναι διαθέσιμα για εγγραφές εδώ.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.