Πάνω από 20 Designers Ξενοδοχείων Ζωντανά στο διαδικτυακό 100% Hotel Show

Τα κορυφαία Ξενοδοχεία που ξεχώρισαν για το μοναδικό τους Design θα παρουσιαστούν στο 100% Hotel Show | The Online Edition, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό που θα επισκεφθεί την έκθεση να αναδείξει το αγαπημένο του έργο, το οποίο θα κερδίσει το Βραβείο Κοινού.

Το Ξενοδοχειακό Design αποτελούσε πάντα βασικό πυλώνα του 100% Hotel Show, με τα 100% Hotel Design Awards να βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε του διοργάνωσης. Στη φετινή, Online Edition της έκθεσης, οι συμμετέχοντες στη βραχεία λίστα των 100% Hotel Design Awards θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ζωντανά το έργο τους, διεκδικώντας ακόμη πιο δυναμικά το Βραβείο Κοινού.

Από τις 23 μέχρι τις 27 Νοεμβρίου, οι Designers των 100% Hotel Design Awards 2020 θα βγαίνουν ζωντανά στο 100% Hotel Show | The Online Edition, ώστε να μιλήσουν για το έργο τους αλλά και για το τι τους ενέπνευσε. Οι ζωντανές παρουσιάσεις, που θα γίνονται παράλληλα με τις One to One συναντήσεις On Camera με τους εκθέτες, θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες της έκθεσης, αφού, εκτός από λύσεις, θα μπορούν να αντλήσουν και έμπνευση από μοναδικά έργα που ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, το κοινό θα μπορεί να ψηφίσει για το Ειδικό Βραβείο Κοινού και να αναδείξει τις συμμετοχές που ξεχώρισαν για την αισθητική αλλά και τον λειτουργικό τους σχεδιασμό.

Το Πρόγραμμα των Design Παρουσιάσεων

Το 100% Hotel Show | The Online Edition θα διεξαχθεί στις 23-27 Νοεμβρίου στο www.hotelshow.gr, ενώ το κοινό μπορεί ήδη να κλείνει ραντεβού με τους εκθέτες σε αυτό το link.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο +30 2109408714 ή στο info@hotelshow.gr .

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.