Ειδήσεις

Respond On Demand: Τα τουριστικά γραφεία της Σμύρνης επιλέγουν Ελλάδα!

press

Μια εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση προβολής ελληνικών ξενοδοχείων σε Τούρκους τουριστικούς πράκτορες οργάνωσε το Respond On Demand στο πλαίσιο της Travel Turkey Izmir. Η αθρόα συμμετοχή των επαγγελματιών του τουρισμού ήταν εντυπωσιακή και το ενδιαφέρον τους για το άνοιγμα νέων Ελληνικών προορισμών έντονο.

 Η εκδήλωση οργανώνεται από το Respond On Demand για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε συνεδριακή αίθουσα του εκθεσιακού κέντρου Σμύρνης και απευθύνεται ΜΟΝΟ σε εκπροσώπους τουριστικών γραφείων της Τουρκίας.

Προβλήθηκαν παρουσιάσεις επτά ξενοδοχείων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και τονίστηκαν οι άριστες υπηρεσίες  και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καθενός, πάντα σε σχέση με όσα ζητάει ο μέσος Τούρκος επισκέπτης.

Μετά από την επιτυχία της εκδήλωσης στη Σμύρνη, το Respond On Demand ετοιμάζει αντίστοιχες εκδηλώσεις σε Κωνσταντινούπολη και Βρυξέλλες τον Ιανουάριο του 2015.

Το Respond On Demand έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην προβολή ελληνικών ξενοδοχείων και τουριστικών προορισμών αποκλειστικά σε τουριστικά γραφεία του εξωτερικού. www.respondondemand.com

Μοιραστείτε τα νέα

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.