SETE Training: Σεμινάριο για τις Τεχνικές Sous Vide για μαζική παραγωγή σε Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη

sete-training-sous-vide-seminario

Πηγή φωτογραφίας: insete.gr


Δύο διήμερα εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες της μαζικής εστίασης υλοποιούνται από το SETE Training με εισηγητή τον chef Γιώργο Στυλιανουδάκη.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης 16 -17 Φεβρουαρίου 2017 και στη Θεσσαλονίκη 23-24 Φεβρουαρίου 2017.

Περισσότερες Πληροφορίες: Ιστοσελίδα Σεμιναρίου για Ηράκλειο Κρήτης 

                                              Ιστοσελίδα Σεμιναρίου για Θεσσαλονίκη

 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.