Τις τεχνικές upselling καθώς και τη χαρτογράφηση του προφίλ πελατών εστιατορίου αναπτύσει η F&B Consultant, κα Μάγδα Πειστικού στο διαδικτυακό σεμινάριο της Workathlon με τίτλο: “Upselling στο Εστιατόριο”.
Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και αποτελείται από τρεις ενότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν χρήσιμες γνώσεις και πληροφορίες σχετικά με:
Μάθημα 1: Μαζική εστίαση & πελάτες στα χρόνια του COVID-19
Μάθημα 2: Upselling VS Cross Selling
Μάθημα 3: Προσωπικό & Δημόσιες Σχέσεις
Πατήστε στην παρακάτω εικόνα για να δείτε το εισαγωγικό βίντεο και να εγγραφείτε στο διαδικτυακό σεμινάριο.