Workathlon: Διαδικτυακό σεμινάριο για το Upselling στο Εστιατόριο

workathlon-peistikou-upscaling-webinar

Τις τεχνικές upselling καθώς και τη χαρτογράφηση του προφίλ πελατών εστιατορίου αναπτύσει η F&B Consultant, κα Μάγδα Πειστικού στο διαδικτυακό σεμινάριο της Workathlon με τίτλο: “Upselling στο Εστιατόριο”

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και αποτελείται από τρεις ενότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν χρήσιμες γνώσεις και πληροφορίες σχετικά με:

Μάθημα 1: Μαζική εστίαση & πελάτες στα χρόνια του COVID-19
Μάθημα 2: Upselling VS Cross Selling
Μάθημα 3: Προσωπικό & Δημόσιες Σχέσεις

Πατήστε στην παρακάτω εικόνα για να δείτε το εισαγωγικό βίντεο και να εγγραφείτε στο διαδικτυακό σεμινάριο.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.