Αμερικανοί Τουρίστες – Θετικό το κλίμα για την Ελλάδα

2020-02-11-trivizas-new-york-travel-show

Θετικό είναι το κλίμα που διαμορφώνεται, τουλάχιστον σε επίπεδο προκρατήσεων από ΗΠΑ για τη φετινή τουριστική σαιζόν στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου κ. Γιώργο Τριβιζά. 

Όπως διαπιστώθηκε από τις επαφές που πραγματοποίησε ο κ. Τριβιζάς στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της έκθεσης The New York Times Travel Show, τo Globus δηλώνει προκρατήσεις για Ελλάδα συν 20%, το Gate One 30%, το Homeric 29% και το Colette 30%. Ωστόσο, υπάρχει και επιφύλαξη για την εξέλιξη της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο και, φυσικά, για το θέμα του κορονοϊού, παράγοντες που θα διαμορφώσουν και την τελική εικόνα.

Ο κ. Τριβιζάς είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με πολλούς τουριστικούς επιχειρηματίες και Τουρ Οπερέϊτορς καθώς και με παράγοντες διεθνών Μέσων Ενημέρωσης, όπως NBC, CONDE NAST TRAVELER, ABC κ.ά. ενώ με τη διοίκηση της έκθεσης συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργειών για την οργάνωση ταξιδιών εξοικείωσης FAM /PRESS Trips στην Ελλάδα. αλλά και το επερχόμενο ULTIMATE ROAD SHOW / USA Travel Agents Educational Seminars 2020 που θα καλύπτει τις κυριότερες πόλεις με ενδιαφέρον για την Τουριστική αγορά της Ελλάδος

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.