Νέος Γενικός Διευθυντής του Ομίλου AKS Hotels ο Δημήτρης Κάκαρης

2up_copy_d

Ο Δημήτρης Κάκαρης ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στον Όμιλο AKS Hotels.

O ιδιαίτερα ικανός κ. Δημήτρης Κάκαρης, διιαθέτει πολυετή εμπειρία στον Ξενοδοχειακό τομέα της χώρας μας, έχοντας διατελέσει Γενικός Διευθυντής σε σημαντικές Ξενοδοχειακές μονάδες. Με την συμπλήρωση 5 ετών επιτυχημένης πορείας στην εταιρεία AKS Hotels, ως Διευθυντής των Ξενοδοχείων AKS Porto Heli και AKS Hinitsa Bay, καθώς και του Συνεδριακού Κέντρου AKS Porto Heli Conference Centre, αναλαμβάνει πλέον τα ηνία του Ομίλου, ως Γενικός Διευθυντής.
H AKS Hotels, έχοντας ήδη ολοκληρώσει τις ανακαινίσεις των Ξενοδοχείων AKS Hinitsa Bay (2016) και AKS lti Minoa Palace (2018) με απόλυτη επιτυχία, μπαίνει δυναμικά στον καινούργιο χρόνο με την, εκ βάθρων, ανακαίνιση του Ξενοδοχείου AKS Porto Heli, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του τον Μάιο 2020. Και τα τρία Ξενοδοχεία καθώς και το Συνεδριακό Κέντρο, θα λειτουργούν υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Κάκαρη, ο οποίος καλείται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας και να σηματοδοτήσει την μετάβασή της σε μια νέα, σύγχρονη εποχή με υψηλές απαιτήσεις.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.