Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού είχε η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

2upl_manmanher_copy

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου στο υπουργείο Τουρισμού συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου με τον Υπουργό Τουρισμού Κ. Χάρη Θεοχάρη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης κος Νίκος Χαλκιαδάκης, παρέδωσε υπόμνημα με τις θέσεις της Ένωσης κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις εκκρεμότητες που παρουσιάζει το θέμα της Thomas Cook. Ο υπουργός παρουσίασε τη θέση της Κυβέρνησης στο θέμα, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στις κινήσεις που γίνονται για να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον. Παρουσίασε δε τις πρωτοβουλίες που παίρνει το υπουργείο για την επιμήκυνση της σαιζόν, με τις θέσεις του να συζητιούνται εκτενώς με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Μανώλη Μανούσο που έχει υψηλή εξειδίκευση στο ζήτημα. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ένωσης παρουσίασε τις συνεργασίες της Ένωσης και το στόχο που έχει να αποτελέσει το εφαλτήριο ενός βραχίονα κατανόησης και ανάπτυξης της ευρύτερης οικονομίας, γύρω από τον άξονα της φιλοξενίας. Ο Γ.Γ. κος Αγγελόπουλος Αλέξανδρος, παρουσίασε τέλος τα μελλοντικά σχέδια που αφορούν στην αρμονική συνύπαρξη των ξενοδοχείων με την κοινωνία, το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.