Ειδήσεις

90 ιδιαίτερα παιδιά από το Ισραήλ για διακοπές στα Cactus Hotels

cactus-hotels-90-paidia_copy

Ενενήντα παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες φιλοξενήθηκαν για πρώτη φορά, για 4 ημέρες στα Cactus Hotels, ιδιοκτησίας κ. Νίκου Χαλκιαδάκη.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που λαμβάνει χώρα από το 2013 στο νησί μας στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της Holiday Lines και της Bluebird Airways με στόχο την ψυχαγωγία και κοινωνικοποίηση παιδιών με ιδιαιτερότητες. Με την υποστήριξη και στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και των ξενοδοχείων πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία η φιλοξενία των παιδιών, τα οποία έχουν την δυνατότητα κατά την διάρκεια της διαμονής τους να ξεναγηθούν στα αξιοθέατα του νησιού.

«Είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενούμε τα παιδιά, ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή ώστε να ξαναέρθουν και τα επόμενα χρόνια. Τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν τις κατάλληλες υποδομές για την φιλοξενία ατόμων ΑμεΑ όμως χρήζει περισσότερος σεβασμός και ευαισθητοποίηση από την πλευρά μας και καλύτερες υποδομές στους δημόσιους χώρους» δήλωσε ο κ. Νίκος Χαλκιαδάκης ιδιοκτήτης των Cactus Hotels.

– Προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία τύπων καταλυμάτων, τα Cactus Hotels είναι κατάλληλα ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Τα ξενοδοχεία Cactus αποτελούν την ιδανική επιλογή για διακοπές σας για ζευγάρια,  την οικογένεια ή  φίλους.

Μια επιχείρηση δεν θα πρέπει να κρίνεται μόνο βάσει της ποιότητας των υπηρεσιών της και τα οικονομικά της αποτελέσματα αλλά επίσης με βάση την συμβολή της στην κοινωνία. Η δέσμευση των Cactus Hotels, προς αυτή την κατεύθυνση, διαμορφώνει το προφίλ της εταιρείας και την εταιρική κοινωνική της ευθύνη.

Μοιραστείτε τα νέα

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.