Εκδηλώσεις

Επετειακό «FVW workshop Greece 2022» στην Κέρκυρα, 8-12 Μαΐου 2022

FVW workshop Greece 2022

Το Επετειακό «FVW workshop Greece 2022», θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα από 8 έως 12 Μαΐου 2022, με συνεδριακή ημέρα στις 11/05/22. Είναι το 50οFVWworkshop και το 10ο που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Το «FVW workshop» αφορά στη γερμανική αγορά και είναι γνωστό για τη δυναμική και τα αποτελέσματά του στον προορισμό από τις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις σε διαφορετικές περιοχές της χώρας.

Το FVW, το μεγαλύτερο ΜΜΕ για τον Τουρισμό στη Γερμανία, με πορεία πλέον των 50 ετών, με μοναδική εμπειρία στα θέματα τουρισμού είναι διοργανωτής με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, την Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας, την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Κέρκυρας, το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών Κέρκυρας και άλλους φορείς του τόπου. Έχει την ευγενική υποστήριξη του ΕΟΤ και την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. Στηρίζουν τοπικές επιχειρήσεις και φορείς. Χορηγός διαμονής είναι το Grecotel Corfu Imperial και χορηγός συνεδρίου την 11/05/22 είναι το Angsana Corfu Resort and Spa.To Ιόνιο Πανεπιστήμιο στηρίζει τη διοργάνωση με τα τμήματα: Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας, Τεχνών Ήχου και Εικόνας και Τουρισμού.

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή σύσκεψη των τοπικών διοργανωτών φορέων και του Αρχισυντάκτη του FVW, Klaus Hildebrandt ο οποίος τόνισε την επιθυμία της Γερμανικής αγοράς να γνωρίσει καλύτερα την Κέρκυρα, να αναπτύξει περισσότερο τη συνεργασία με τον προορισμό, με στόχο τη βαθύτερη γνωριμία και την πληροφόρηση για τις τουριστικές υποδομές, τη δυναμική, τις τουριστικές εμπειρίες που προσφέρονται στους επισκέπτες.

Περιλαμβάνει πενθήμερη επίσκεψη και φιλοξενία στην Κέρκυρα, μία συνεδριακή ημέρα – workshop – , βιωματικές εμπειρίες. To project σχεδιάζεται ώστε να φέρνει κοντά τον προορισμό με τους decision makers και το δίκτυο διανομής των tour operators, των retailers, του media τουρισμού FVW –επικοινωνεί με περίπου 10.000 τουριστικά γραφεία- με στόχο την αύξηση των πωλήσεων.

Στη συνεδριακή ημέρα θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων, οι αεροπορικές εταιρείες, Eurowings, Eirowings Discover, Condor, Aegean (Detlev Geiser, head of Sales Germany), οι tour operators TUI (Doreen Schwebe, Head of Sun & Beach business in the Mediterranean), LMX και Ferien Touristik, FTI (Halina Strzyzewska, head of Greece & Cyprus), All Tours (Oliver Grosse-Kleiman, Director Contracting Greece). Επί πλέον συμμετέχει ο Roland Gassner από την εταιρεία Travel Data + Analytics (former GfK Travel Research), κορυφαίος αναλυτής αγορών στη Γερμανία ως ομιλητής για την παρουσία της Ελλάδας. Το workshop συντονίζει ο αρχισυντάκτης του FVW, Klaus Hildebrand. Υπεύθυνη έργου η Άντα Καραγιάννη, Praxis Plus.

Οι διοργανώσεις τέτοιου μεγέθους και εξωστρέφειας, στηρίζονται κατά πολύ στην υπεύθυνη συμμετοχή και υποστήριξη των επαγγελματιών κάθε κλάδου και των φορέων, ιδιαίτερα εκείνων που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό. Οι χορηγοί, υποστηρικτές θα ανακοινώνονται και θα προβάλλονται καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Μοιραστείτε τα νέα

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.