workathlon-peistikou-upscaling-webinar

Workathlon: Διαδικτυακό σεμινάριο για το Upselling στο Εστιατόριο

Τις τεχνικές upselling καθώς και τη χαρτογράφηση του προφίλ πελατών εστιατορίου αναπτύσει η F&B Consultant, κα Μάγδα Πειστικού στο διαδικτυακό σεμινάριο της Workathlon με τίτλο: “Upselling στο Εστιατόριο”

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και αποτελείται από τρεις ενότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν χρήσιμες γνώσεις και πληροφορίες σχετικά με:

Μάθημα 1: Μαζική εστίαση & πελάτες στα χρόνια του COVID-19
Μάθημα 2: Upselling VS Cross Selling
Μάθημα 3: Προσωπικό & Δημόσιες Σχέσεις

Πατήστε στην παρακάτω εικόνα για να δείτε το εισαγωγικό βίντεο και να εγγραφείτε στο διαδικτυακό σεμινάριο.

Μοιραστείτε τα νέα
Tourism Press

Tourism Press

Το Tourism Press είναι το ηλεκτρονικό περιοδικό για τη γνώση και την καινοτομία στον τουρισμό, που από το 2011 έχει ενεργή παρουσία στο διαδικτύο. Όραμα του είναι να αποτελέσει μία δεξαμενή γνώσεων και καλών πρακτικών στον τουρισμό κι ένα εργαλείο δουλειάς για όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο, συμβάλλοντας στη βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού και εμμέσως στη βελτίωση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος. Απευθύνεται σε όλο το φάσμα του τουρισμού: επιχειρηματίες, εργαζομένους, σπουδαστές, εκπαιδευτικούς και σε όσους αναζητούν συμβουλές και ιδέες για να βελτιώσουν τη δουλειά τους και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.